Zwolseweg 180AF

Deventer

Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deventer vernieuwt en gaat mee met haar tijd. Deventer biedt een gezonde leefomgeving voor iedereen. Jong, oud, samen of alleen.

Het aanbod van Park Nova bestaat uit 54 appartementen met woonoppervlakten tussen de 59 en 97 m2 waarvan 27 koopappartementen en 27 huurappartementen in middeldure en dure huur.

Park Nova is bij uitstek een thuishaven voor iedereen die de nadruk legt op een prettige samenleving. De gevarieerde locatie met alle voorzieningen van park tot supermarkt op korte afstand. Park Nova biedt een breed aanbod van appartementen in verschillende woonoppervlakten en heeft naast een privé balkon een gemeenschappelijke daktuin om ook het buitenleven mogelijk te maken.

In de basis heeft dit appartement 3 kamers. De lange gang leent zich uitstekend voor een flinke kastenwand waar je je spullen in kunt opbergen en een werkplek. Twee slaapkamers met grote ramen. De L-vormige leefruimte geeft je indelingsvrijheid voor de keuken en zithoek.

Bij zowel de variantindeling D1 wordt er gespeeld met de indeling van de leefruimte en de gang. Bij het type D2 kies je bewust voor een royale leefruimte. Afhankelijk van jouw leefstijl kies je de geschikte variant.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Bouwjaar 2024
Energielabel A++
Vervaldatum energielabel 2033-12-31

Locatie

Plaats Deventer
Postcode 7412 AS
Ligging In woonwijk

Uitrusting

Soorten warm water Warmtepomp
Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 78 m2
Inhoud 231 m3

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Tuin

Type Geen tuin

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op