Jouw droomwoning, ons doel.

Een nieuwbouwhuis kopen werkt net even anders dan het kopen van een bestaande woning. Dit huis koop je namelijk vanaf papier, je kunt immers nog niet fysiek door het huis lopen. Je zult het moeten doen met Artist Impressies, plattegronden en allerlei technische gegevens. Ook de financiering is net even anders: je krijgt te maken met een koop- en aannemingsovereenkomst, bouwtermijnen, bouwdepot en wellicht ook met een overbruggingskrediet. Voor jou waarschijnlijk geen dagelijkse kost. Maar voor ons gelukkig wel! Alhoewel we geen hypotheken verstrekken, kunnen we je wel veel uitleg geven. We adviseren je graag.

Ook bieden we met regelmaat huurwoningen aan. Dit zijn stuk voor stuk prachtige hagelnieuwe woningen waarin het comfortabel en energiezuinig wonen is.

Wat ons onderscheidt van andere makelaars is onze specialisatie in nieuwbouwhuizen! Wij zijn heel betrokken. Door écht te luisteren en te begrijpen kunnen we samen jouw droomhuis vinden.

Onze specialisatie

Wij bieden je alle informatie en hulp aan zodat het proces gemakkelijk is voor jou. Het is belangrijk dat jouw nieuwbouwhuis of appartement proces leuk blijft, daar zijn wij voor! We halen die last graag van jouw schouders om het proces onvergetelijk te maken. Dus, wij zijn pas gelukkig wanneer jij dat bent!

De nieuwbouwmarkt is heel interessant en heeft de laatste jaren een opmars gemaakt. Er zijn niet veel makelaars die zich specifiek focussen op deze markt, wij wel en dat maakt ons bijzonder!

We staan voor je klaar!

Meer weten over een nieuwbouwproject? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan via gewoon via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op