Oosterscheldekering 2

Arnhem

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

Wonen in Ent is wonen in het groen en aan het water. Een passende architectuur met pure vormen, gebouwd met natuurlijke materialen en kleurstellingen, uitspringende details met een complete en luxe afwerking. De woningen in Ent hebben een luxe inbouwkeuken en sanitair, zijn 'smarthome ready' en de zolderverdieping is al ingedeeld met een 4e slaapkamer en aparte technische ruimte. De oprit is volledig bestraat, de erfafscheiding wordt aangebracht. Al deze extra's zijn bij de koopsom inbegrepen.

De luxe van vrijstaand wonen.

Vrijstaand wonen is een wens van velen. In Ent maak je die wens werkelijkheid. De acht woningen van dit type vind je verspreid door het buurtje, prominent gelegen op een hoek. Ze zijn ruim en heerlijk licht dankzij de vele raampartijen rondom. Dat betekent veel leefruimte en woonplezier ín je woning met direct contact met het landschap. De tuin is rondom de woning, zodat je je terras kunt creëren waar jij wilt. De grote houten kopgevel springt meteen in het oog, net als de opvallende dakkapel die een zee aan extra ruimte op de tweede verdieping biedt. De royale begane grond biedt ruimte voor een woonkeuken aan de voor- of de achterzijde. Wil jij hier een extra werk of gamekamer voor je kinderen, het kan! Je woning heeft standaard drie slaapkamers en een compleet uitgeruste badkamer met inloopdouche én bad op de eerste verdieping. De tweede verdieping, met daarboven een bergzolder, deel je in zoals jij wilt. Een aparte was-/technische ruimte én een vierde slaapkamer is al in het ontwerp meegenomen. De aangebouwde berging met de afmetingen van een garage is zowel aan de voorzijde van je woning als vanaf de tuinzijde toegankelijk.

Alle extra’s in de woning met bouwnummer 48;
– Uitbouw achtergevel 2,4m .
– Berging verlengen met 2,4m, isoleren en indelen met berging en werk- speelkamer.

Kenmerken

Bouw

Bouwjaar 2024
Energielabel A+++
Bouwnummer 48
Vervaldatum energielabel 2033-12-31
Status Verkocht

Locatie

Plaats Arnhem
Postcode 6846 TJ

Uitrusting

Soorten warm water Vloerverwarming geheel
Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 195 m2
Inhoud 588 m3
Tuinoppervlakte 155 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 4

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Ligging Oost
Breedte 1700
Lengte 910

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op