Type G (bouwnr. 63)

Zwolle

Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deze woning heeft een opvallende witte gootlijn en een donkere bakstenen gevel met houten accenten. Heel bijzonder aan deze woning is de achtertuin: deze grenst aan een pad dat langs een privé steiger aan het water ligt. Hier is plek om via de steiger op uw sup te klimmen. Hier kunt u dus prachtig wonen aan het water!

Vanuit uw woonkamer kijkt u op de tuin, de open keuken bevindt zich aan de straatzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich een complete badkamer en in de basis drie slaapkamers. Vervolgens komt u via de vaste trap op een vrij indeelbare tweede verdieping waar nog een extra kamer gerealiseerd kan worden.

De woning wordt energieneutraal gebouwd, is gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikt de woning over een berging in de achtertuin en heeft ieder u een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.

De woning wordt opgeleverd met uitbouw van 2.4 meter, extra dakraam op zolder, binnen kozijnen zonder boven verlichting, warmtepomp met koelfunctie etc. Het totale verplichte meerwerk is € 39.135,- incl. BTW.

Kenmerken

Bouw

Bouwjaar 2024
Energielabel A++++
Bouwnummer 63
Vervaldatum energielabel 2032-12-15
Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs Verkocht onder voorbehoud

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 114 m2
Inhoud 412 m3
Tuinoppervlakte 52 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin
Ligging Zuid
Breedte 516
Lengte 1000

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op