Type F

Beschikbaar

€ 750.000 tot € 790.000

Omschrijving

Deze moderne, vrijstaande nieuwbouwwoningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 173 m2. En een heerlijke grote tuin!

De acht woningen van dit bijzondere type markeren de hoeken van de straten in Reede. Het zijn dus echte eyecatchers! Elke woning heeft een andere situering op de kavel en wordt van de openbare weg gescheiden door een stenen pergola, tuinmuur, Delftse stoep
en/of hagen. Genoeg privacy dus.

Op de begane grond ligt de centrale hal met toilet en vaste trap naar de eerste verdieping. De ruime, U-vormige woonkamer met riante open keuken heeft veel lichtinval door de grote raampartijen. Op eerste verdieping van deze woning zijn drie slaapkamers, een complete badkamer en separaat toilet gesitueerd. Via een vaste trap komt u op de vrij indeelbare tweede verdieping. In de tuin of tegen de woning aan bevindt zich de stenen berging.

De woningen worden energieneutraal gebouwd, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikken de woningen over een berging in de achtertuin en heeft ieder bouwnummer een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.

Kenmerken

Algemeen

Inhoud 558 m3
Woonoppervlakte 187 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 750.000 tot € 790.000 v.o.n.

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op