Type E

Beschikbaar

€ 519.000 tot € 519.000

Omschrijving

Deze rijwoningen liggen langs het water van de Milliger inham en zijn daardoor heel speciaal! De royale woningen met een beukmaat van 5.70 meter hebben een unieke uitstraling met voordeuren en -tuinen aan de waterzijde, aan de groene berm. Door het gebruik van verschillende steensoorten kennen deze blokken meer variatie en individuele expressie.

Op de begane grond ligt de entree met hal, toilet en vaste trap naar boven. Vanuit de ruime woonkamer kijkt u op de tuin, de open keuken bevindt zich aan de kant van de kade. Op de eerste verdieping worden in de basis drie slaapkamers en een complete badkamer gerealiseerd. Op de tweede verdieping beschikt de woning over een ruime, vrij indeelbare ruimte.

De woningen worden energieneutraal gebouwd, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikken de woningen over een berging in de achtertuin en heeft ieder bouwnummer een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.

Kenmerken

Algemeen

Inhoud 496 m3
Woonoppervlakte 131 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 519.000 tot € 519.000 v.o.n.

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op