Type D1

Beschikbaar

€ 675.000 tot € 715.000

Omschrijving

Twee moderne vrijstaande huizen accenturen de hoeken van dit blok. Daar tussenin liggen vier twee-onder-één-kapwoningen. De woningen zijn door de bergingen/garages en een metselwerkband aan de voorgevel met elkaar geschakeld. Zowel de vrijstaande woningen als de tweekappers hebben veel woonoppervlakte door een beukmaat van maar liefst 6 meter! Ook hebben deze woningen een ruime tuin.

Op de begane grond zijn de entree met hal, een vaste trap naar boven en een lichte woonkamer. De grote open keuken ligt aan de tuinzijde. Op eerste verdieping heeft de woning in de basis drie slaapkamers, een complete badkamer en separaat toilet. Via de vaste trap komt u op de vrij indeelbare tweede verdieping.

De woningen worden energieneutraal gebouwd, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikken de woningen over een berging in de achtertuin en heeft ieder bouwnummer een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.

Kenmerken

Algemeen

Inhoud vanaf 604 m3
Inhoud tot 610 m3
Woonoppervlakte 160 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 675.000 tot € 715.000 v.o.n.

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op