Type A 111

Zwolle

Beschikbaar

€ 475.000

Omschrijving

De rijwoningen van type A liggen verdeeld door Reede. De blokken A liggen aan de buitenranden van Reede en kijken vaak uit op de Milligerplas en op het groen! Deze woningen herkent u aan de lichte gevelsteen, de houtaccenten en de mooie grote raampartijen. Er zijn tussen- en hoekwoningen, die variëren in kaveloppervlakte en zonligging.

De tussenwoningen van dit type hebben een beukmaat van 5,40 meter en de hoekwoningen een beukmaat van 5,70 meter. Op de begane grond hebben deze woningen een fijne lichte woonkamer met zicht op de tuin. De open keuken ligt aan de straatzijde. Op de eerste verdieping zijn een complete badkamer en in de basis drie slaapkamers te vinden. Via de vaste trap komt u op een vrij indeelbare tweede verdieping, waar nog een extra kamer gerealiseerd kan worden!

De woningen worden energieneutraal gebouwd, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikken de woningen over een berging in de achtertuin en heeft ieder bouwnummer een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.

Deze woningen worden uitgerust met palen waardoor na oplevering een uitbouw kan worden gerealiseerd. De kosten voor dit verplichte meerwerk zijn 2500 euro inclusief BTW. Bij deze woning zijn geen AO-opties meer mogelijk.
Grond – en bouwrente is op de woning van toepassing.

Bel ons gerust voor informatie: Jouw Nieuwe Huis makelaars 085- 060 18 55

Kenmerken

Bouw

Bouwjaar 2024
Energielabel A++++
Bouwnummer 111
Vervaldatum energielabel 2032-12-15
Status Beschikbaar
Prijs Koopsom € 475.000 v.o.n.

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044 VW

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 119 m2
Inhoud 436 m3
Tuinoppervlakte 65 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin
Ligging Noordoost
Breedte 564
Lengte 1150

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op