Tussenwoning

Beschikbaar

€ 392.500 tot € 392.500

Omschrijving

In Buurtje van Steenbrugge woon je straks aan de groene rand van Deventer, op fietsafstand van de binnenstad. Hier geniet je volop van de Sallandse natuur terwijl alle voorzieningen zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten vlakbij zijn. Ga wandelen, spelen, fietsen, hardlopen en vogels spotten of ga lekker winkelen, struinen, stappen en cultuursnuiven in Deventer. In Buurtje van Steenbrugge is het heerlijk wonen, leven en beleven. Deze 26 rijwoningen hebben nagenoeg dezelfde plattegrond, maar allemaal met een eigen jasje. Dit zie je terug in de kleur van de gevelsteen, een dakkapel, de hoogte van de dakgoot of een extra raam. Welke woning past bij jou?

Dorps en speels, dat is Buurtje van Steenbrugge

Wonen bij de stad, maar met de geborgenheid van een dorp. Dat is wat je vindt in Buurtje van Steenbrugge. Een gezellig buurtje, waar de kinderen op ontdekkingstocht gaan in de omliggende natuur. Jijzelf doet alles zoveel mogelijk te voet of op de fiets. Even boodschappen doen bij de Keizerslanden, naar de sportclub of naar de Deventer binnenstad? Het is allemaal vlakbij. Een heerlijke woonplek.

Buurtje van Steenbrugge is prachtig gelegen aan de groene rand van Deventer, in de nieuwe wijk Steenbrugge. De wijk is volop in ontwikkeling en telt nu al verschillende buurtjes die allemaal net even anders zijn. De 26 rijwoningen in Buurtje van Steenbrugge krijgen een geheel eigen architectuur met lage dakgoten en speelse detailverschillen in de gevels. Dorps, gemoedelijk en sfeervol. Dat is wat je straks mag verwachten van je nieuwe woonomgeving.

Kenmerken

Algemeen

Inhoud 411 m3
Woonoppervlakte 112 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 392.500 tot € 392.500 v.o.n.

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op