Tintorettohof 62

Lent

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

Ruim en flexibel. De 4-laagse herenhuizen van type A hebben een heerlijke woonkeuken op de begane grond, direct grenzend aan de tuin. Op de begane grond bevindt zich tevens het toilet, de berging en de techniekruimte.

Met de vide staat de woonkeuken op de begane grond staat in directe verbinding met de royale woonkamer op de eerste verdieping. Door de bijzondere ligging van het project in een nieuw aan te leggen terp heeft de woonkamer op de 1e verdieping een heerlijk terras, vanwaar je uitkijkt over de groene uiterwaarden.

De tweede en derde verdiepingen zijn de slaapverdiepingen. Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete badkamer voorzien van bad, douche, toilet en 2-persoons wastafel. Op de derde verdieping vind je nog twee royale slaapkamers. Deze verdieping biedt de mogelijkheid om bijv. een slaapkamer op te splitsen naar twee slaapkamers, of om een extra badkamer te realiseren.

Deze 4-laagse herenhuizen zijn uitgevoerd als type A6 en A7. Het enige verschil tussen deze typen is de positie van het raam aan de terraszijde op de 3e verdieping. Dit is woningtype A7.

Bij deze woning is inbegrepen:
Keuken
Vloerverwarming op woonverdieping(en)
Casco badkamers (i.v.m. verstreken deadline ruwbouwopties)
Stadsverwarming incl. mogelijkheid tot koeling
Groot terras aan terpzijde
Stadstuin aan hofzijde
Bestrating, terras en erfafscheiding
Privé parkeerplaats in het binnenhof

De voorbereiding van de bouw is gestart. Omwille hiervan hebben wij een aantal keuzes moeten maken in het kader van afbouw van de woning. Deze keuzes kan je terugzien in de opdrachtbevestiging en de optietekening. Voor deze woning geldt een meerprijs van € 21.680,- nclusief BTW. Deze meerprijs is niet in de koopsom opgenomen.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Bouw

Energielabel A+++
Vervaldatum energielabel 2032-12-31

Locatie

Plaats Lent
Postcode 6663 PP

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 199 m2
Inhoud 673 m3
Tuinoppervlakte 48 m2
Perceeloppervlakte 199 m2

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Tuin

Type Achtertuin, Zonneterras
Ligging Zuid
Breedte 600
Lengte 800

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op