Overbos Schuytgraaf

Arnhem

Verkocht

vanaf: 114 m2

Verkocht

Omschrijving

Dit project is volledig uitverkocht.

Het plan Overbos ligt in Schuytgraaf Arnhem in locatie 3.0 het noorden van Schuytgraaf. De 26 koopwoningen (6 tweekappers en 20 rijwoningen) en 27 vrije sector huurwoningen in dit stoere plan hebben een combinatie van hout en steen (licht metselwerk) en aluminium banden. Een robuust en stoere bouwmassa met een stedelijk karakter. Er worden houten verticale lamellen toegepast. Het accent komt in dakvlak te liggen door dakkap materialen en de strakke detaillering van de overgang van gevel naar dak.

Met onze nieuwbouwwoningen kies je altijd voor energieneutraal. VanWonen wil niet anders bouwen. En jij wil niet anders wonen.
Geen stress over energierekeningen, altijd een behaaglijk binnenklimaat. En over onderhoud hoef jij je voorlopig ook geen zorgen te maken. Helemaal naar jouw wens. Helemaal jouw stijl VanWonen.

De toekomst begint vandaag, op Locatie 3.0. De ruime buurt in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. Op Locatie 3.0 zet de gemeente Arnhem een bijzondere stap op weg naar wonen zoals jij dat echt wilt: aantrekkelijk, comfortabel én duurzaam. Op een prachtige plek in het groen met alle voorzieningen vlakbij. De Arnhemse binnenstad? Daar ben je met fiets of OV zo!

Kenmerken

Algemeen

Woonoppervlakte vanaf 114 m2
Woonoppervlakte tot 160 m2
Status Verkocht

Adres

Postcode 6846 AB
Plaats Arnhem

Woningtypen

Type D

Verkocht

148 tot 160 m2 wonen

Verkocht

Type C1 met garage

Verkocht

138 m2 wonen

Verkocht

Type C

Verkocht

130 tot 133 m2 wonen

Verkocht

Type A1

Verkocht

121 tot 124 m2 wonen

Verkocht

Type A

Verkocht

114 tot 117 m2 wonen

Verkocht

Interesse?

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Meer in Arnhem

staat jouw nieuwe huis erbij?

We staan voor je klaar!

Meer weten over een nieuwbouwproject? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op