De Omloop

Beschikbaar

vanaf: 51 m2

€ 323.500 tot € 630.000

Omschrijving

De pre-sale is gestart, 15 appartementen in de Omloop. Reserveer het bouwnummer van uw voorkeur!

Dit appartementengebouw bestaat uit 9 galerijappartementen en 6 middelgrote hoekappartementen met een gezamenlijke entree.

De negen galerijappartementen zijn voorzien van een open woonkamer -keuken, één- of twee slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet en een techniekruimte. Alle appartementen hebben een heerlijke loggia op het zuidwesten.

De hoekappartementen op de begane grond en eerste verdieping hebben een open woonkamer -keuken, twee slaapkamers, een ruime badkamer met tweede toilet en inloopdouche, techniekruimte en grote inpandige bergruimte. De hoekappartementen op de derde verdieping zijn in indeling gelijk, het vloeroppervlak van deze appartementen is door de mansarde kap wat kleiner dan de onderliggende appartementen.

Vanaf de loggia, gelegen op het noordwesten, geven alle zes hoekappartementen een fantastisch uitzicht op De Eng.

Onder het project bevindt zich de stallingsgarage alwaar voor elk appartement een eigen parkeerplaats voor de auto en een berging is. Daarnaast treft u in de stallingsgarage nog diverse fietsparkeerplaatsen aan.

Het binnenplein is de plek waar buren elkaar kunnen ontmoeten. Deze wordt groen ingericht. Op dit binnenplein zullen een aantal parkeerplaatsen voor bezoekers worden gemaakt, daarnaast komt hier een laadvoorziening waar bewoners hun elektrische auto kunnen laden. Tot slot is hier ook een parkeerplaats voor mindervaliden.

Kenmerken

Algemeen

Inhoud vanaf 131 m3
Inhoud tot 235 m3
Woonoppervlakte vanaf 51 m2
Woonoppervlakte tot 90 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 323.500 tot € 630.000 v.o.n.

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op