De Gaanderij (bouwnr. 215)

Soest

Onder optie

€ 249.900

Omschrijving

Een fijn appartement op de tweede verdieping.
De hal met de voordeur van dit appartement is bereikbaar via de centrale entree van gebouw De Gaanderij. Vanuit de stallingsgarage is de centrale entree direct bereikbaar per trap of lift, daarnaast is er nog een tweede trapopgang vanuit de stallingsgarage bij de voetgangersentree.

Het appartement heeft een open woonkamer en -keuken, een badkamer met toilet, douche, wastafel en wasmachine en -droger aansluiting en een techniekkast. De slaapkamer biedt tevens de toegang tot de loggia. De loggia ligt aan het gezellige binnenplein, op het noordoosten.

Onder het project bevindt zich de stallingsgarage alwaar voor elk appartement een eigen parkeerplaats voor de auto en een berging is. Daarnaast treft u in de stallingsgarage nog diverse fietsparkeerplaatsen aan.

Het binnenplein is de plek waar buren elkaar kunnen ontmoeten. Deze wordt groen ingericht. Op dit binnenplein zullen een aantal parkeerplaatsen voor bezoekers worden gemaakt, daarnaast komt hier een laadvoorziening waar bewoners hun elektrische auto kunnen laden. Tot slot is hier ook een parkeerplaats voor minder validen.

Kenmerken

Bouw

Energielabel A+++
Bouwnummer 215
Vervaldatum energielabel 2022-12-31
Status Onder optie
Prijs Koopsom € 249.900 v.o.n.

Locatie

Plaats Soest
Postcode 3768 EH

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Op afgesloten terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 36 m2
Gebouwgebonden buitenruimte 3 m2
Inhoud 93 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 1

Tuin

Type Geen tuin

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op