De Gaanderij (bouwnr. 0)

Soest

Beschikbaar

€ 242.500

Omschrijving

De pre-sale is gestart, 30 appartementen in de Gaanderij. Reserveer het bouwnummer van uw voorkeur!

Dit appartementengebouw bestaat uit 24 portiekappartementen en 6 ruime hoekappartementen die samen een gezamenlijke entree delen.

De portiekappartementen zijn voorzien van een open woonkamer -keuken, een slaapkamer, een complete badkamer en een techniekruimte. De appartementen hebben een loggia op het zuidwesten of het noordoosten, aan het gezellige binnenplein.

De hoekappartementen op de begane grond en eerste verdieping hebben een open woonkamer -keuken, twee slaapkamers, een ruime badkamer met tweede toilet en inloopdouche en een ruime inpandige bergruimte waarin ook de techniek zich bevindt. De hoekappartementen op de derde verdieping zijn in indeling gelijk, het vloeroppervlak van deze appartementen is door de mansarde kap wat kleiner dan de onderliggende appartementen.

Vanaf de loggia, gelegen op het noordwesten, geven alle zes hoekappartementen een fantastisch uitzicht op De Eng.

Onder het project bevindt zich de stallingsgarage alwaar voor elk appartement een eigen parkeerplaats voor de auto en een berging is. Daarnaast treft u in de stallingsgarage nog diverse fietsparkeerplaatsen aan.

Het binnenplein is de plek waar buren elkaar kunnen ontmoeten. Deze wordt groen ingericht. Op dit binnenplein zullen een aantal parkeerplaatsen voor bezoekers worden gemaakt, daarnaast komt hier een laadvoorziening waar bewoners hun elektrische auto kunnen laden. Tot slot is hier ook een parkeerplaats voor minder validen.

Kenmerken

Locatie

Plaats Soest
Postcode 3768 EH
Status Beschikbaar
Prijs Koopsom € 242.500 v.o.n.

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Op afgesloten terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 36 m2
Inhoud 93 m3

Tuin

Type Geen tuin

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op