Vrijstaande woning ( bouwnummer 46)

Beschikbaar

€ 650.000 tot € 650.000

Omschrijving

Er wordt slechts één vrijstaande woning gerealiseerd in Leukeburen. Deze woning met een woonoppervlakte van circa 157 m2 bevindt zich op de meest zuidelijke locatie van de twee ontwikkelvelden. De woning is prachtig op een hoek gelegen. De architectuur is rijk door fraai metselwerk en houten details, wat een speels beeld oplevert.

Aan de achterzijde van de woningen is de keuken (zonder inrichting) gesitueerd, de woonkamer is aan de voorzijde gelegen met uitzicht over groen. De woning heeft een complete badkamer en drie slaapkamers op de eerste verdieping met de mogelijkheid om nog extra kamers op zolder te realiseren welke middels een vaste trap te bereiken is.
De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Daarnaast beschikt de woning over een riante tuin met een houten garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De garage en parkeerplaatsen zijn vanuit het achterterrein te bereiken. De tuin is riant en op het westen georiënteerd.

De woning grenst aan de achterzijde aan een mandelig terrein waar een deel van het parkeren van de rijwoningen te vinden is. De gezamenlijke binnentuin is dé plek waar buren elkaar kunnen ontmoeten. De woning is energieneutraal met een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen.

Kenmerken

Algemeen

Inhoud 424 m3
Woonoppervlakte 157 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 650.000 tot € 650.000 v.o.n.

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op