Twee-onder-één- kapwoning

Beschikbaar

vanaf: 137 m2

€ 549.000 tot € 549.000

Omschrijving

In totaal worden er slechts zes twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd in Leukeburen. Deze woningen met een woonoppervlakte van circa 137 m2 bevinden zich op de meest zuidelijke locatie van de twee ontwikkelvelden. De woningen variëren in kleur baksteen en er wordt gewerkt met fraai metselwerk en houten details, wat een speels beeld oplevert.
Aan de achterzijde van de woningen is de keuken (zonder inrichting) gesitueerd, de woonkamer is aan de voorzijde gelegen met uitzicht over een fraaie groenstrook. Alle woningen hebben een complete badkamer en drie slaapkamers op de eerste verdieping met de mogelijkheid om nog extra kamers op zolder te realiseren welke middels een vaste trap te bereiken is.

De grote raampartijen verzekeren de woningen voor veel lichtinval. Daarnaast beschikken de woningen over een tuin met een houten garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De garage en parkeerplaatsen zijn vanuit het achterterrein te bereiken. De tuin is riant en op het westen georiënteerd.

De woningen grenzen aan de achterzijde aan een mandelig terrein waar een deel van het parkeren van de rijwoningen te vinden is. De gezamenlijke binnentuin is dé plek waar buren elkaar kunnen ontmoeten. De woningen zijn energieneutraal met een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen.

Kenmerken

Algemeen

Inhoud vanaf 369 m3
Inhoud tot 380 m3
Woonoppervlakte vanaf 137 m2
Woonoppervlakte tot 141 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 549.000 tot € 549.000 v.o.n.

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op