Levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoning

Beschikbaar

vanaf: 124 m2

€ 510.000 tot € 519.000

Omschrijving

In totaal worden er slechts zes levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd in Leukeburen. Deze woningen met een woonoppervlakte van circa 124 m2 bevinden zich op de meest noordelijke locatie van de twee ontwikkelvelden. De woningen worden voorzien van fraai metselwerk en houten details, wat een speels beeld oplevert.

Aan de voorzijde van de woningen is de keuken (zonder inrichting) gesitueerd, de woonkamer is aan de achterzijde gelegen met ook toegang naar de aanbouw waar de berging, complete badkamer en slaapkamer te vinden zijn. Er is een separaat toilet in de hal te vinden.
Er bestaat een mogelijkheid om nog een extra kamer op zolder te realiseren welke middels een vaste trap te bereiken is.

De grote raampartijen verzekeren de woningen voor veel lichtinval. Daarnaast beschikken de woningen over een tuin op het westen en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.
De woningen grenzen aan de achterzijde aan een mandelig terrein waar een deel van het parkeren van de rijwoningen te vinden is. De gezamenlijke binnentuin is dé plek waar buren elkaar kunnen ontmoeten.

De woningen zijn energieneutraal met een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen.

Kenmerken

Algemeen

Inhoud 335 m3
Woonoppervlakte vanaf 124 m2
Woonoppervlakte tot 128 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 510.000 tot € 519.000 v.o.n.

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op