Gommersbachpad 3

Zwolle

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

De Tippe wordt een heel bijzondere wijk in Stadshagen. Er worden ruim 1.300 woningen gebouwd en er komt veel ruimte om te werken, te wonen en te leven. Een woonplek voor jong en oud, waar aandacht is voor elkaar en waar iedereen welkom is! In deze nieuwe wijk wordt het project Fijneburen ontwikkeld door VanWonen. In dit project worden in totaal 46 twee- of drielaagse koopwoningen met plat dak gerealiseerd. De woningen zijn duurzaam, energieneutraal en liggen in een groene omgeving aan de rand van De Tippe. Kom jij hier ook wonen?

Deze rijwoning heeft aan de voorzijde plek voor de keuken en een tuingerichte woonkamer met toegang tot de achtertuin met een houten berging. Via een vaste trap is de verdieping te bereiken waar een complete badkamer en twee slaapkamers te vinden zijn. Optioneel is het mogelijk om een toilet in de badkamer te realiseren. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en biedt de mogelijkheid voor een extra slaap- of werkkamer.

Dit type woning is optioneel uit te breiden door te kiezen voor een uitbouw op de begane grond. De woningen in Fijneburen worden energieneutraal gebouwd, voorzien van zonnepanelen, een luchtwaterwarmtepomp en vloerverwarming.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Bouw

Energielabel A+++
Vervaldatum energielabel 2032-12-31

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044 AH
Ligging In woonwijk

Uitrusting

Soorten warm water Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 127 m2
Externe bergruimte 1
Gebouwgebonden buitenruimte 1 m2
Inhoud 410 m3
Tuinoppervlakte 25 m2

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2

Tuin

Type Achtertuin
Ligging West
Breedte 500
Lengte 500
Staat Aan te leggen

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op