De Aloe 6

Zwolle

Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

De rijwoningen van type A liggen verdeeld door Reede. De blokken A liggen aan de buitenranden van Reede en kijken vaak uit op de Milligerplas en op het groen! Deze woningen herkent u aan de lichte gevelsteen, de houtaccenten en de mooie grote raampartijen. Er zijn tussen- en hoekwoningen, die variëren in kaveloppervlakte en zonligging.

De tussenwoningen van dit type hebben een beukmaat van 5,40 meter en de hoekwoningen een beukmaat van 5,70 meter. Op de begane grond hebben deze woningen een fijne lichte woonkamer met zicht op de tuin. De open keuken ligt aan de straatzijde. Op de eerste verdieping zijn een complete badkamer en in de basis drie slaapkamers te vinden. Via de vaste trap komt u op een vrij indeelbare tweede verdieping, waar nog een extra kamer gerealiseerd kan worden!

De woningen worden energieneutraal gebouwd, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikken de woningen over een berging in de achtertuin en heeft ieder bouwnummer een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.

Deze woningen worden opgeleverd met palen voor het realiseren van een uitbouw na oplevering. Dit is verplicht meerwerk van € 4130,- incl BTW.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in het Infohuis in Stadshagen voor meer informatie. Het infohuis is alleen geopend op afspraak. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met ons op via mail of bel 085 – 060 1855.
Het Infohuis is te vinden op de hoek van Breezichtlaan/Kalandermolen (tegenover Milligerlaan 2).

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Energielabel A+++
Vervaldatum energielabel 2032-12-15

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044 VW

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 114 m2
Inhoud 412 m3
Tuinoppervlakte 69 m2
Perceeloppervlakte 130 m2

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin
Ligging Noordoost
Breedte 546
Lengte 1270

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op