Type C

Beschikbaar

€ 505.000 tot € 505.000

Omschrijving

De vier woningen van type C zijn te herkennen aan hun lichte gevelsteen met houtaccenten aan de gevel. In dit blok heeft de hoekwoning een verhoogde nok, waardoor er extra ruimte ontstaat op de tweede verdieping!

Op de begane grond heeft de woning een woonkamer aan de tuinzijde, met open keuken (zonder keukeninrichting) aan de straatzijde. Op de eerste verdieping vindt u een complete badkamer en in de basis twee slaapkamers. De hoekwoning heeft drie slaapkamers. Via de vaste trap komt u op een tweede verdieping met een afgesloten technische ruimte. Voor de hoekwoning geldt dat u via de vaste trap de nog vrij indeelbare tweede verdieping bereikt. Een extra slaap- of hobbykamer behoort hier tot de mogelijkheden!

De woningen worden energieneutraal gebouwd, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikken de woningen over een berging in de achtertuin en heeft ieder bouwnummer een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.

Kenmerken

Algemeen

Inhoud 523 m3
Woonoppervlakte 142 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 505.000 tot € 505.000 v.o.n.

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op