Type B – Hoekwoning (bouwnr. 57)

Zwolle

Onder optie

€ 499.000

Omschrijving

De hoekwoning met bouwnummer 57 in Reede wordt gekenmerkt door de donkere gevelsteen én het lichte gevelsteenaccent. De woning heeft grote raampartijen, een vast parkeerplaats achter de woning én een verhoogde nok, waardoor er extra ruimte ontstaat op de tweede verdieping.

Op de begane grond heeft deze woning een tuingerichte woonkamer, de fijne open keuken kijkt op de straatzijde. Op de eerste verdieping is een complete badkamer en in de basis drie slaapkamers. Bij bouwnummer 57 komt u via de vaste trap op een vrij indeelbare tweede verdieping. Hier kan nog een extra kamer gerealiseerd worden.

De woning wordt energieneutraal gebouwd, is gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikt de woning over een berging in de achtertuin en heeft een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.

Kenmerken

Bouw

Energielabel A++++
Bouwnummer 57
Vervaldatum energielabel 2033-12-31
Status Onder optie
Prijs Koopsom € 499.000 v.o.n.

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044 VZ

Uitrusting

Soorten warm water Warmtepomp
Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 132 m2
Inhoud 476 m3
Tuinoppervlakte 78 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin
Ligging Noordoost
Breedte 760
Lengte 1020

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op