Type B (bouwnr. 52)

Zwolle

Onder optie

€ 346.905

Omschrijving

De donkere gevelsteen gecombineerd met een mooie lichte gevelsteen als accentkleur, springen in het oog! De woningen in dit blok verschillen in kaveloppervlakte en woonoppervlakte. De hoekwoning is breder en heeft een bijzondere dakvorm, die zorgt voor extra ruimte op de tweede verdieping.

Op de begane grond hebben deze woningen een tuingerichte woonkamer, de fijne open keuken (zonder keukeninrichting) kijkt op de straatzijde. Op de eerste verdieping zijn een complete badkamer en in de basis twee slaapkamers te vinden. De bijzondere hoekwoning heeft drie slaapkamers.

Bij de woningen met een beukmaat van 4,50 meter komt u via de vaste trap op een tweede verdieping met een afgesloten technische ruimte. Bij bouwnummer 57 komt u via de vaste trap op een vrij indeelbare tweede verdieping. Hier kan nog een extra kamer gerealiseerd worden.

De woningen worden energieneutraal gebouwd, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikken de woningen over een berging in de achtertuin en heeft ieder bouwnummer een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.

Kenmerken

Bouw

Energielabel A++++
Bouwnummer 52
Vervaldatum energielabel 2033-12-31
Status Onder optie
Prijs Koopsom € 346.905 v.o.n.

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044 VZ

Uitrusting

Soorten warm water Warmtepomp
Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 94 m2
Inhoud 411 m3
Tuinoppervlakte 48 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin
Ligging Noord
Breedte 470
Lengte 1020

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op