Type A – Tussenwoning (bouwnr. 35)

Zwolle

Beschikbaar

€ 465.000

Omschrijving

De rijwoningen van type A liggen verdeeld door Reede. De blokken A in fase 2 liggen aan de buitenranden van Reede en kijken vaak uit op de Milligerplas en op het groen! Deze woningen herkent u aan de lichte gevelsteen, de gevelstenaccenten en de mooie grote raampartijen. Er zijn tussen- en hoekwoningen, die variëren in kaveloppervlakte en zonligging.

De tussenwoningen van dit type hebben een beukmaat van 5,40 meter en de hoekwoningen een beukmaat van 5,70 meter. Op de begane grond hebben deze woningen een fijne lichte woonkamer met zicht op de tuin. De open keuken ligt aan de straatzijde. De mogelijkheid bestaat om de begane grond uit te breiden met een uitbouw, waardoor u extra leefruimte creëert. Op de eerste verdieping zijn een complete badkamer en in de basis drie slaapkamers te vinden. Via de vaste trap komt u op een vrij indeelbare tweede verdieping, waar nog een extra kamer gerealiseerd kan worden.

De woningen worden energieneutraal gebouwd, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikken de woningen over een berging in de achtertuin en heeft ieder bouwnummer een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.
Bent u klaar om de stap te zetten naar een duurzaam en comfortabel leven in een prachtige omgeving? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over deze rijwoningen in Breezicht Reede.

Kenmerken

Bouw

Energielabel A++++
Bouwnummer 35
Vervaldatum energielabel 2033-12-31
Status Beschikbaar
Prijs Koopsom € 465.000 v.o.n.

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044 VZ

Uitrusting

Soorten warm water Warmtepomp
Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 119 m2
Inhoud 474 m3
Tuinoppervlakte 63 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin
Ligging Noordoost
Breedte 540
Lengte 1170

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op