Type A – Hoekwoning (bouwnr. 30)

Zwolle

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

Deze hoekwoning van type A ligt aan de buitenrand van het project Reede en liggen in de groene omgeving met prachtig uitzicht over de Milligerplas! Een woning omringd door groen voor en achter, uitzicht over het water en parkeren direct achter de woning. Deze woning herkent u aan de lichte gevelsteen, de houtaccenten en de mooie grote raampartijen.

De beukmaat van deze hoekwoning is 5,70 meter. Op de begane grond heeft deze woning een fijne lichte woonkamer met zicht op de tuin. De open keuken ligt aan de straatzijde. Op de eerste verdieping zijn een complete badkamer en in de basis drie slaapkamers te vinden. Via de vaste trap komt u op een vrij indeelbare tweede verdieping, waar nog een extra kamer gerealiseerd kan worden!

De woning wordt energieneutraal gebouwd, is gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikt deze woning over een berging in de achtertuin en heeft dit bouwnummer een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.

Kenmerken

Bouw

Energielabel A++++
Bouwnummer 30
Vervaldatum energielabel 2033-12-31
Status Verkocht

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044 VZ

Uitrusting

Soorten warm water Warmtepomp
Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 121 m2
Inhoud 411 m3
Tuinoppervlakte 79 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin
Ligging Noord
Breedte 540
Lengte 1470

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op