Vrijstaand type A1 (bouwnr. 2)

Arnhem

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

De vijf vrijstaande woningen van type A staan op grote kavels aan de uiterste noordrand van het plangebied. Op een heel bijzondere plek: ze grenzen direct aan – en kijken ook nog op – het rivierenlandschap. De woningen zijn anderhalve laag hoog en hebben een kenmerkend silhouet met steile dakhellingen. Ze zijn gericht op het landschap, de vorm geïnspireerd op de architectuur van wederopbouwboerderijen. Maar dan met een zachtere uitstraling, door royale overstekken en houten pergola’s over de hele gevels.

De woningen hebben hetzelfde casco maar allemaal een verschillend uiterlijk, door de verschillende uitvoeringen van de houten pergola en door de variatie in de kleur van de baksteen. Samen vormen ze een prachtig plaatje. Met grote tuinen op het zuiden zijn dit echte droomwoningen voor het hele gezin.

* Hoekwoningen hebben erkers (7 m2)

Kenmerken

Bouw

Energielabel A+++
Bouwnummer 2
Vervaldatum energielabel 2032-12-31
Status Verkocht

Locatie

Plaats Arnhem
Postcode 6846 AB

Uitrusting

Soorten warm water Stadsverwarming

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 186 m2
Inhoud 651 m3
Tuinoppervlakte 154 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin
Ligging Zuid
Breedte 1400
Lengte 1100

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op