Ent / Type B (bouwnr. 11)

Arnhem

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

Type B (Rijwoning groot)
Wonen in Ent is wonen in het groen en aan het water. Een passende architectuur met pure vormen, gebouwd met natuurlijke materialen en kleurstellingen, uitspringende details met een complete en luxe afwerking. De woningen in Ent hebben een luxe inbouwkeuken en sanitair, zijn 'smarthome ready' en de zolderverdieping is al deels ingericht. De oprit is volledig bestraat, de erfafscheiding wordt aangebracht en de rijwoningen hebben zelfs een eigen post(pakket)kast in de voortuin. Al deze extra's zijn bij de koopsom inbegrepen.

Extra grote gezinswoningen
Deze extra grote gezinswoningen bieden een heerlijk uitzicht over het groen en het water. Je achtertuin loopt natuurlijk over naar het openbare groen. De woningen zijn extra breed, de hoekwoningen (type A) maar liefst 6,6 meter en de rijwoningen (type B) 6,3 meter, en dat betekent extra veel leefruimte verdeeld over drie royale verdiepingen. Opvallend zijn de grote dakkappelen bij de woningen met bouwnummers 1, 2, 3 en 12, 13, 14 die als het ware kijkers over het landschap vormen. Deze hoek- en tussenwoningen zijn net zo ruim en bieden hetzelfde woonplezier als een tweekapper. Er zijn drie slaapkamers, een compleet uitgeruste badkamer en een ruime tweede verdieping die je indeelt zoals jij dat wilt. Deze verdieping heeft een aparte was-/technische ruimte Bijzonder is de berging aan de voorzijde en de grote tuinkast voor je tuingereedschap aan de achterzijde. Parkeren doe je gewoon op eigen terrein.

Algemeen:
Energielabel A+++
Verwarming gehele vloerverwarming – warmtenet
Warm water Warmtenet
Ligging Aan het water (type A, B, E), in woonwijk, bosrijk, ruim opgezet, groen
Parkeergelegenheid Op eigen terrein

Kenmerken

Bouw

Bouwjaar 2024
Energielabel A+++
Bouwnummer 11
Vervaldatum energielabel 2032-12-09
Status Verkocht

Locatie

Plaats Arnhem
Postcode 6846 AB

Uitrusting

Soorten warm water Vloerverwarming geheel
Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 146 m2
Inhoud 581 m3
Tuinoppervlakte 78 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin
Ligging Oost
Breedte 660
Lengte 1180

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op