Ent / Type A1

Beschikbaar

€ 527.500 tot € 532.500

Omschrijving

Type A1, hoekwoning
Wonen in Ent is wonen in het groen en aan het water. Een passende architectuur met pure vormen, gebouwd met natuurlijke materialen en kleurstellingen, uitspringende details met een complete en luxe afwerking. De woningen in Ent hebben een luxe inbouwkeuken en sanitair, zijn 'smarthome ready' en de zolderverdieping is al deels ingericht. De oprit is volledig bestraat, de erfafscheiding wordt aangebracht en de rijwoningen hebben zelfs een eigen post(pakket)kast in de voortuin. Al deze extra's zijn bij de koopsom inbegrepen.

Grote gezinswoningen met blijvend vrij uitzicht op groen en water
Wonen in het groen en aan het water. Dat is wat deze gezinshuizen bieden. Het uitzicht is hier geweldig. Deze royale woningen hebben een breedte van meer dan 6 meter. Via de entree aan de voorzijde van je woning kom je in de grote tuingerichte woonkamer die grenst aan de tuin. De keuken is aan de straatzijde met schuifpui naar een diepe voortuin waar je heerlijk in de zon kunt zitten. Op de eerste verdieping zijn er drie fijne slaapkamers plus een compleet uitgeruste badkamer. De tweede verdieping kun je indelen zoals jij dat wilt. Een extra slaapkamer, werkruimte of hobbyhoek? Een aparte was-/technische ruimte is al in het ontwerp meegenomen. In deze fijne woningen kun je nog alle kanten op. De hoekwoningen (type A1) en rijwoningen (Type B1) hebben een berging aan de voorzijde en de grote tuinkast voor je tuingereedschap aan de achterzijde. Je parkeert gewoon op eigen terrein.

Algemeen:
Energielabel A+++
Verwarming gehele vloerverwarming – warmtenet
Warm water Warmtenet
Ligging Aan het water (type A, B, E), in woonwijk, bosrijk, ruim opgezet, groen
Parkeergelegenheid Eigen terrein

Kenmerken

Algemeen

Inhoud 427 m3
Woonoppervlakte 141 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 527.500 tot € 532.500 v.o.n.

Interesse?

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Meer weten over een nieuwbouwproject? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op