Ent / Type A

Beschikbaar

vanaf: 153 m2

€ 567.500 tot € 595.000

Omschrijving

Type A, hoekwoning
Wonen in Ent is wonen in het groen en aan het water. Een passende architectuur met pure vormen, gebouwd met natuurlijke materialen en kleurstellingen, uitspringende details met een complete en luxe afwerking. De woningen in Ent hebben een luxe inbouwkeuken en sanitair, zijn 'smarthome ready' en de zolderverdieping is al deels ingericht. De oprit is volledig bestraat, de erfafscheiding wordt aangebracht en de rijwoningen hebben zelfs een eigen post(pakket)kast in de voortuin. Al deze extra's zijn bij de koopsom inbegrepen.

Extra grote gezinswoningen
Deze extra grote gezinswoningen bieden een heerlijk uitzicht over het groen en het water. Je achtertuin loopt natuurlijk over naar het openbare groen. De woningen zijn extra breed, de hoekwoningen (type A) maar liefst 6,6 meter en de rijwoningen (type B) 6,3 meter, en dat betekent extra veel leefruimte verdeeld over drie royale verdiepingen. Opvallend zijn de grote dakkappelen bij de woningen met bouwnummers 1, 2, 3 en 12, 13, 14 die als het ware kijkers over het landschap vormen. Deze hoek- en tussenwoningen zijn net zo ruim en bieden hetzelfde woonplezier als een tweekapper. Er zijn drie slaapkamers, een compleet uitgeruste badkamer en een ruime tweede verdieping die je indeelt zoals jij dat wilt. Deze verdieping heeft een aparte was-/technische ruimte Bijzonder is de berging aan de voorzijde en de grote tuinkast voor je tuingereedschap aan de achterzijde. Parkeren doe je gewoon op eigen terrein.

Algemeen:
Energielabel A+++
Verwarming gehele vloerverwarming – warmtenet
Warm water Warmtenet
Ligging Aan het water (type A, B, E), in woonwijk, bosrijk, ruim opgezet, groen
Parkeergelegenheid Eigen terrein

Kenmerken

Algemeen

Inhoud vanaf 620 m3
Inhoud tot 627 m3
Woonoppervlakte vanaf 153 m2
Woonoppervlakte tot 156 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 567.500 tot € 595.000 v.o.n.

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op