Type G (bouwnr. 11)

Zwolle

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

De woningen van dit type (G2 en G5 t/m G7) hebben een opvallende witte gootlijn en een donkere bakstenen gevel met houten accenten. Heel bijzonder aan de woningen van type G2 (bouwnummers 59 t/m 65) zijn de achtertuinen: deze grenzen aan een pad dat langs een gemeenschappelijke steiger aan het water ligt. Hier is plek om een bootje aan te leggen. De hoekwoning met bouwnummer 59 heeft zelfs een eigen steiger aan het water én een standaard aanbouw aan de zijgevel.

Vanuit uw woonkamer kijkt u op de tuin, de open keuken bevindt zich aan de straatzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich een complete badkamer en in de basis twee slaapkamers. De woningen met een beukmaat van 5,40 meter en 5,70 meter hebben drie slaapkamers. Bij de woningen met een beukmaat van 4,50 meter komt u via de vaste trap op een tweede verdieping met een afgesloten technische ruimte. Bij de woningen met een beukmaat van 5,40 of 5,70 meter komt u via de vaste trap op een vrij indeelbare tweede verdieping waar nog een extra kamer gerealiseerd kan worden.

De woningen worden energieneutraal gebouwd, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikken de woningen over een berging in de achtertuin en heeft ieder bouwnummer een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.

Kenmerken

Bouw

Energielabel A++++
Bouwnummer 11
Vervaldatum energielabel 2032-12-31
Status Verkocht

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 94 m2
Inhoud 342 m3
Tuinoppervlakte 42 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin
Ligging Zuidwest
Breedte 450
Lengte 940

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op