Type D1 (bouwnr. 76)

Zwolle

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

Twee moderne vrijstaande huizen accenturen de hoeken van dit blok. Daar tussenin liggen vier twee-onder-één-kapwoningen. De woningen zijn door de bergingen/garages en een metselwerkband aan de voorgevel met elkaar geschakeld. Zowel de vrijstaande woningen als de tweekappers hebben veel woonoppervlakte door een beukmaat van maar liefst 6 meter! Ook hebben deze woningen een ruime tuin.

Op de begane grond zijn de entree met hal, een vaste trap naar boven en een lichte woonkamer. De grote open keuken ligt aan de tuinzijde. Op eerste verdieping heeft de woning in de basis drie slaapkamers, een complete badkamer en separaat toilet. Via de vaste trap komt u op de vrij indeelbare tweede verdieping.

De woningen worden energieneutraal gebouwd, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikken de woningen over een berging in de achtertuin en heeft ieder bouwnummer een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.

Kenmerken

Bouw

Bouwjaar 2024
Energielabel A++++
Bouwnummer 76
Vervaldatum energielabel 2032-12-15
Status Verkocht

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 160 m2
Inhoud 604 m3
Tuinoppervlakte 137 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin
Ligging Zuid
Breedte 1000
Lengte 1370

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op