Type D (bouwnr. 2)

Zwolle

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

De rijwoningen in deze blokken hebben een prachtige ligging aan de rand van Reede met uitzicht over groen en water! De woningen van dit type variëren in kaveloppervlakte en optiemogelijkheden.

Op de begane grond heeft de woning een tuingerichte woonkamer met open keuken aan de straatzijde. De drie slaapkamers en een complete badkamer vindt u op de eerste verdieping. Via de vaste trap komt u op een vrij indeelbare tweede verdieping, waar nog een extra kamer gerealiseerd kan worden. Daarnaast beschikken de tussenwoningen over een berging in de achtertuin. De hoekwoningen hebben een gemetselde aangebouwde berging/garage.

De woningen worden energieneutraal gebouwd, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikken de woningen over een berging in de achtertuin en heeft ieder bouwnummer een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.

Kenmerken

Bouw

Energielabel A++++
Bouwnummer 2
Vervaldatum energielabel 2032-12-31
Status Verkocht

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 114 m2
Inhoud 342 m3
Tuinoppervlakte 59 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin
Ligging Noordoost
Breedte 540
Lengte 1100

Fotos

Videos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op