Type C (bouwnr. 66)

Zwolle

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

De woningen met type C1, C3 en C4 liggen verspreid door Reede. Deze woningen zijn te herkennen aan hun lichte gevelsteen, houtaccenten aan de gevel en sfeervolle Franse balkons van glas. In deze blokken zijn er enkele hoekwoningen met een verhoogde nok, waardoor er extra ruimte ontstaat op de tweede verdieping!

Op de begane grond heeft de woning een woonkamer aan de tuinzijde, met open keuken aan de straatzijde. Op de eerste verdieping vindt u een complete badkamer en in de basis twee slaapkamers. De hoekwoningen hebben drie slaapkamers. Via de vaste trap komt u op een tweede verdieping met een afgesloten technische ruimte. Voor de hoekwoningen geldt dat u via de vaste trap de nog vrij indeelbare tweede verdieping bereikt. Een extra slaap- of hobbykamer behoort hier tot de mogelijkheden!

De woningen worden energieneutraal gebouwd, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikken de woningen over een berging in de achtertuin en heeft ieder bouwnummer een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.

Kenmerken

Bouw

Bouwjaar 2024
Energielabel A++++
Bouwnummer 66
Vervaldatum energielabel 2032-12-15
Status Verkocht

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 94 m2
Inhoud 363 m3
Tuinoppervlakte 57 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 2

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin
Ligging Noord
Breedte 526
Lengte 1080

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op