Type B (bouwnr. 109)

Zwolle

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

Van type B worden in Reede twee blokken gerealiseerd. De donkere gevelsteen én het hout aan de gevels springen in het oog! De woningen van type B verschillen in kaveloppervlakte, woonoppervlakte en zonligging. Beide blokken hebben een bredere hoekwoning met een bijzondere dakvorm, die zorgt voor extra ruimte op de tweede verdieping.

Op de begane grond hebben deze woningen een tuingerichte woonkamer, de fijne open keuken kijkt op de straatzijde. Op de eerste verdieping zijn een complete badkamer en in de basis twee slaapkamers te vinden. De bijzondere hoekwoningen hebben drie slaapkamers.

Bij de woningen met een beukmaat van 4,50 meter komt u via de vaste trap op een tweede verdieping met een afgesloten technische ruimte. Bij bouwnummer 57 en 109 komt u via de vaste trap op een vrij indeelbare tweede verdieping. Hier kan nog een extra kamer gerealiseerd worden.

De woningen worden energieneutraal gebouwd, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikken de woningen over een berging in de achtertuin en heeft ieder bouwnummer een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.

Kenmerken

Bouw

Bouwjaar 2024
Energielabel A++++
Bouwnummer 109
Vervaldatum energielabel 2032-12-15
Status Verkocht

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 132 m2
Inhoud 504 m3
Tuinoppervlakte 102 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Ligging Zuidwest
Breedte 960
Lengte 1060

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op