Type C

Beschikbaar

vanaf: 94 m2

€ 340.000 tot € 525.000

Omschrijving

De woningen met type C1, C3 en C4 liggen verspreid door Reede. Deze woningen zijn te herkennen aan hun lichte gevelsteen, houtaccenten aan de gevel en sfeervolle Franse balkons van glas. In deze blokken zijn er enkele hoekwoningen met een verhoogde nok, waardoor er extra ruimte ontstaat op de tweede verdieping!

Op de begane grond heeft de woning een woonkamer aan de tuinzijde, met open keuken aan de straatzijde. Op de eerste verdieping vindt u een complete badkamer en in de basis twee slaapkamers. De hoekwoningen hebben drie slaapkamers. Via de vaste trap komt u op een tweede verdieping met een afgesloten technische ruimte. Voor de hoekwoningen geldt dat u via de vaste trap de nog vrij indeelbare tweede verdieping bereikt. Een extra slaap- of hobbykamer behoort hier tot de mogelijkheden!

De woningen worden energieneutraal gebouwd, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikken de woningen over een berging in de achtertuin en heeft ieder bouwnummer een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.

Kenmerken

Algemeen

Inhoud vanaf 343 m3
Inhoud tot 543 m3
Woonoppervlakte vanaf 94 m2
Woonoppervlakte tot 142 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 340.000 tot € 525.000 v.o.n.

Fotos

Interesse?

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Meer weten over een nieuwbouwproject? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op