Zwolseweg (bouwnr. 52)

Deventer

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

Deventer vernieuwt en gaat mee met haar tijd. Deventer biedt een gezonde leefomgeving voor iedereen. Jong, oud, samen of alleen. Projectontwikkelaar VanWonen gaat in samenwerking met PHB Deventer op de locatie van het huidige pand Carinova, Zwolseweg 180, 54 appartementen realiseren met een diversiteit aan woningtypen.

Het aanbod van Park Nova bestaat uit 54 appartementen met woonoppervlakten tussen de 59 en 97 m2 waarvan 27 koopappartementen en 27 huurappartementen in middeldure en dure huur.

Park Nova is bij uitstek een thuishaven voor iedereen die de nadruk legt op een prettige samenleving. De gevarieerde locatie met alle voorzieningen van park tot supermarkt op korte afstand. Park Nova biedt een breed aanbod van appartementen in verschillende woonoppervlakten en heeft naast een privé balkon een gemeenschappelijke daktuin om ook het buitenleven mogelijk te maken.

Prominent aan de voorzijde. Je kijkt vanuit dit appartement over het dakterras naar de levendigheid wat aan je voorbij trekt op de Zwolseweg. Als de zon schijnt dan zie je deze ook van de vroege middag totdat deze ondergaat.

In de basis heeft dit royale appartement 3 kamers. Twee royale slaapkamers en een mooie praktisch in te richten leefruimte. Naast de badkamer is er een technische ruimte waarin ook de wasmachine en droger kunnen staan.

Kies je voor variant H1 dan speel je met de indeling van je kook- en leefruimte. Je badkamer heeft hier een ligbad om heerlijk in te ontspannen.
Bij variant H2 kies je ruimte en ontspanning. Slaapkamer 2 wordt een royale inloop garderobekast en ook hier kun je ontspannen badderen.

Kenmerken

Bouw

Bouwjaar 2024
Dak Bitumineuze dakbedekking
Isolatievormen Volledig geisoleerd
Bouwnummer 52
Status Verkocht

Locatie

Plaats Deventer
Postcode 7412 AS
Ligging In woonwijk

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 94 m2
Inhoud 273 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Tuin

Type Geen tuin

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op