Park Nova / Type G

Beschikbaar

€ 480.000 tot € 480.000

Omschrijving

Interesse in een appartement in Park Nova, schrijf je in via de projectwebsite! Of neem contact op met de klantmanager van Park Nova via de website.

Deventer vernieuwt en gaat mee met haar tijd. Deventer biedt een gezonde leefomgeving voor iedereen. Jong, oud, samen of alleen. Projectontwikkelaar VanWonen gaat in samenwerking met PHB Deventer op de locatie van het huidige pand Carinova, Zwolseweg 180, 54 appartementen realiseren met een diversiteit aan woningtypen.

Het aanbod van Park Nova bestaat uit 54 appartementen met woonoppervlakten tussen de 59 en 97 m2 waarvan 27 koopappartementen en 27 huurappartementen in middeldure en dure huur.

Park Nova is bij uitstek een thuishaven voor iedereen die de nadruk legt op een prettige samenleving. De gevarieerde locatie met alle voorzieningen van park tot supermarkt op korte afstand. Park Nova biedt een breed aanbod van appartementen in verschillende woonoppervlakten en heeft naast een privé balkon een gemeenschappelijke daktuin om ook het buitenleven mogelijk te maken.

Dit is de 'special' van Park Nova. Hier vind je een verrassend element door de hoekligging met de extra woonmeters om de hoek. Deze ruimte kan op verschillende manieren worden ingericht. Dit laten wij zien door de verschillende variantindelingen.

In de basis heeft dit type 3 kamers met ruime bijkeuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon waarbij je zowel van de ochtend als de vroege middagzon geniet. Je uitzicht is divers van het park of in de verte het historische centrum van Deventer.

Bij variant G1 kies je voor een rechte keuken in de nis en een extra grote slaapkamer.
Bij de G2 variant houd je het koken bij de leefruimte als één geheel en kies je voor een extra zit-/leeshoek.

Kenmerken

Algemeen

Inhoud 298 m3
Woonoppervlakte 97 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 480.000 tot € 480.000 v.o.n.

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op