Zwolseweg (bouwnr. 45)

Deventer

Beschikbaar

€ 405.000

Omschrijving

Deventer vernieuwt en gaat mee met haar tijd. Deventer biedt een gezonde leefomgeving voor iedereen. Jong, oud, samen of alleen. Projectontwikkelaar VanWonen gaat in samenwerking met PHB Deventer op de locatie van het huidige pand Carinova, Zwolseweg 180, 54 appartementen realiseren met een diversiteit aan woningtypen.

Het aanbod van Park Nova bestaat uit 54 appartementen met woonoppervlakten tussen de 59 en 97 m2 waarvan 27 koopappartementen en 27 huurappartementen in middeldure en dure huur.

Park Nova is bij uitstek een thuishaven voor iedereen die de nadruk legt op een prettige samenleving. De gevarieerde locatie met alle voorzieningen van park tot supermarkt op korte afstand. Park Nova biedt een breed aanbod van appartementen in verschillende woonoppervlakten en heeft naast een privé balkon een gemeenschappelijke daktuin om ook het buitenleven mogelijk te maken.

Dit royale appartement bevindt zich op de wat hogere woonlagen waardoor je vrij wegkijkt over het spoor naar het achtergelegen park. Je ziet hier de zon opkomen en in de warme zomers houd je het hier koel.

Wil je in de middag genieten van de zon, dan kies je een plekje op het gemeenschappelijke dakterras.

In de basis heeft dit appartement 3 kamers. Een brede hal geeft je een royaal entree. Praktisch in te richten leefruimte met grote raampartijen. De badkamer heeft een douchehoek, vaste wastafel en aansluiting voor de wasmachine en droger.

Bij variant F1 kies je voor een mooie samenhang tussen de kook- en leefruimte.
Bij variant F2 is de tweede slaapkamer een hele doorloop-garderobe al dan niet met een extra werkplek.

Kenmerken

Overdracht

Datum laatste wijziging 2023-08-02 15:18:52
Status Beschikbaar
Prijs Koopsom € 405.000 v.o.n.

Bouw

Bouwjaar 2024
Dak Bitumineuze dakbedekking
Isolatievormen Volledig geisoleerd
Bouwnummer 45

Locatie

Plaats Deventer
Postcode 7412 AS
Ligging In woonwijk

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 78 m2
Inhoud 227 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Tuin

Type Geen tuin

Interesse?

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Meer weten over een nieuwbouwproject? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op