Type D

Beschikbaar

vanaf: 148 m2

€ 565.000 tot € 585.000

Omschrijving

De pre-sale is gestart!

Ben je op zoek naar een ruime twee-onder-een-kapwoning met oprit voor de eigen auto? Laat je licht eens schijnen op deze woningen met een aan het huis geschakelde berging. Ze zijn prachtig om te zien, 148 m2 groot en rijk aan bijzondere elementen, zoals lamellen en verdiepingshoge ramen.

De tweekappers zijn er met een langskap of een dwarskap. Dit zorgt voor een net iets andere zolderindeling. Voor welke woning je ook valt, altijd heb je op de 1e verdieping 3 ruime slaapkamers en een badkamer met daglicht. De vrij indeelbare zolder biedt volop ruimte om hier wat moois van te maken.

Opvallend aan deze woningen zijn de diepe en brede tuinen op het westen. Hier geniet je tot in de late uurtjes van de zon.

Een pre-sale wil zeggen dat je je kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van jouw voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en op basis van de vanaf-prijzen. Tijdens deze pre-sale heb je de tijd om je alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en jouw woonwensen. Zie ook de projectwebsite www.woneninoverbos.nl

Kenmerken

Algemeen

Inhoud vanaf 518 m3
Inhoud tot 560 m3
Woonoppervlakte vanaf 148 m2
Woonoppervlakte tot 160 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 565.000 tot € 585.000 v.o.n.

Fotos

Interesse?

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Meer weten over een nieuwbouwproject? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op