Type C (bouwnr. 21)

Arnhem

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

Deze tussenwoningen zijn circa 130 m2 groot en hebben een diepe tuin op het zuiden. De ingetogen architectuur met donkere baksteen en een aantal speelse details, zoals lamellen voor de ramen, geven de rijtjes met 4 en 5 woningen een heel aantrekkelijk voorkomen. Het leuke aan deze woningen is dat ze ook aan de voorzijde ramen hebben tot aan de grond. Hierdoor heb je veel meer licht in huis en voel je je verbonden met de omgeving.

De indeling is praktisch. De tuingerichte woonkamer heeft een groot raam en loopdeur naar de tuin. De keuken ligt aan de straatkant. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met daglicht. De vrij indeelbare zolder biedt volop ruimte om hier wat moois van te maken. Een aantal woningen heeft een houten dakkapel, wat zorgt voor extra ruimte op zolder.

Met onze nieuwbouwwoningen kies je altijd voor energieneutraal. VanWonen wil niet anders bouwen. En jij wil niet anders wonen.
Geen stress over energierekeningen, altijd een behaaglijk binnenklimaat. En over onderhoud hoef jij je voorlopig ook geen zorgen te maken. Helemaal naar jouw wens. Helemaal jouw stijl VanWonen.

Kenmerken

Bouw

Energielabel A+++
Bouwnummer 21
Vervaldatum energielabel 2032-12-31
Status Verkocht

Locatie

Plaats Arnhem
Postcode 6846 AB

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 130 m2
Inhoud 455 m3
Tuinoppervlakte 44 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin
Ligging Zuid
Breedte 550
Lengte 800

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op