Type A1 (bouwnr. 53)

Arnhem

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

De hoekwoningen hebben dezelfde natuurlijke uitstraling als de tussenwoningen type C. Ze zijn alleen een slagje breder, 5,40 meter. Je hebt daardoor meer woonoppervlakte, totaal ongeveer 120 m2. Het leuke aan deze woningen is dat ze op een extra brede kavel staan én dat de tuin op het zuiden ligt. Ideaal voor buitenmensen. Vooral omdat je ook voor de deur heel fijn zit. De woningen staan aan de groene, autovrije zone. Je kinderen kun je veilig buiten laten spelen.

De hoekwoningen hebben een heerlijk lichte woonkamer en keuken. De ramen lopen van vloer tot plafond, waardoor je binnen ook geniet van de mooie plek waar je woont. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer met daglicht. De vrij indeelbare zolder biedt volop ruimte om hier wat moois van te maken. Een aantal woningen heeft een houten dakkapel, wat zorg voor extra ruimte op zolder.

Kenmerken

Bouw

Energielabel A+++
Bouwnummer 53
Vervaldatum energielabel 2032-12-31
Status Verkocht

Locatie

Plaats Arnhem
Postcode 6846 AB

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 124 m2
Inhoud 434 m3
Tuinoppervlakte 68 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin
Ligging Zuid
Breedte 750
Lengte 900

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op