Type A1

Verkocht

vanaf: 121 m2

Verkocht

Omschrijving

De hoekwoningen hebben dezelfde natuurlijke uitstraling als de tussenwoningen type C. Ze zijn alleen een slagje breder, 5,40 meter. Je hebt daardoor meer woonoppervlakte, totaal ongeveer 120 m2. Het leuke aan deze woningen is dat ze op een extra brede kavel staan én dat de tuin op het zuiden ligt. Ideaal voor buitenmensen. Vooral omdat je ook voor de deur heel fijn zit. De woningen staan aan de groene, autovrije zone. Je kinderen kun je veilig buiten laten spelen.

De hoekwoningen hebben een heerlijk lichte woonkamer en keuken. De ramen lopen van vloer tot plafond, waardoor je binnen ook geniet van de mooie plek waar je woont. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer met daglicht. De vrij indeelbare zolder biedt volop ruimte om hier wat moois van te maken. Een aantal woningen heeft een houten dakkapel, wat zorg voor extra ruimte op zolder.

Kenmerken

Algemeen

Inhoud vanaf 424 m3
Inhoud tot 434 m3
Woonoppervlakte vanaf 121 m2
Woonoppervlakte tot 124 m2
Status Verkocht

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op