Type A

Verkocht

vanaf: 114 m2

Verkocht

Omschrijving

Aan de groene, autovrije zone komen 11 tussenwoningen van 114 m2. De woningen hebben een achtertuin, maar je zit net zo fijn in de voortuin. Auto’s komen hier niet, de groenzone is om te spelen en buren te ontmoeten. De lichte kleur steen, houten gevelelementen en natuurlijke setting combineren prachtig met elkaar. De veranda/pergola komt bij bouwnummers 51 en 52. Deze pergola zorgt voor een mooie overgang tussen openbaar en privé.

De tussenwoningen zijn 5,10 meter breed en hebben een heerlijk lichte woonkamer en keuken. De ramen lopen van vloer tot plafond, waardoor je binnen ook geniet van de mooie plek waar je woont. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met daglicht. De vrij indeelbare zolder biedt volop ruimte om hier wat moois van te maken. Een aantal woningen heeft een houten dakkapel, wat zorgt voor extra ruimte op zolder.

Heb je al gezien dat de diepe tuinen op het zuiden liggen? Dat wordt genieten in de zomer!

Kenmerken

Algemeen

Inhoud vanaf 399 m3
Inhoud tot 410 m3
Woonoppervlakte vanaf 114 m2
Woonoppervlakte tot 117 m2
Status Verkocht

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op