Type A

Beschikbaar

vanaf: 114 m2

€ 390.000 tot € 390.000

Omschrijving

Pre-sale gestart

Een pre-sale wil zeggen dat je je kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van jouw voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en op basis van de vanaf-prijzen. Tijdens deze pre-sale heb je de tijd om je alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en jouw woonwensen. Zie ook de projectwebsite. (www.woneninoverbos.nl)

Aan de groene, autovrije zone komen 11 tussenwoningen van 114 m2. De woningen hebben een achtertuin, maar je zit net zo fijn in de voortuin. Auto’s komen hier niet, de groenzone is om te spelen en buren te ontmoeten. De lichte kleur steen, houten gevelelementen en natuurlijke setting combineren prachtig met elkaar. De veranda/pergola komt bij bouwnummers 51 en 52. Deze pergola zorgt voor een mooie overgang tussen openbaar en privé.

De tussenwoningen zijn 5,10 meter breed en hebben een heerlijk lichte woonkamer en keuken. De ramen lopen van vloer tot plafond, waardoor je binnen ook geniet van de mooie plek waar je woont. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met daglicht. De vrij indeelbare zolder biedt volop ruimte om hier wat moois van te maken. Een aantal woningen heeft een houten dakkapel, wat zorgt voor extra ruimte op zolder.

Heb je al gezien dat de diepe tuinen op het zuiden liggen? Dat wordt genieten in de zomer!

Kenmerken

Algemeen

Inhoud vanaf 399 m3
Inhoud tot 409 m3
Woonoppervlakte vanaf 114 m2
Woonoppervlakte tot 117 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 390.000 tot € 390.000 v.o.n.

Fotos

Interesse?

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Meer weten over een nieuwbouwproject? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op