De Gaanderij (bouwnr. 215)

Soest

Onder optie

ca. 36 m2

€ 249.900

Omschrijving

De pre-sale is gestart, dit appartement in de Gaanderij is beschikbaar met een vanaf-prijs!

Een fijn appartement op de tweede verdieping.
De hal met de voordeur van dit appartement is bereikbaar via de centrale entree van gebouw De Gaanderij. Vanuit de stallingsgarage is de centrale entree direct bereikbaar per trap of lift, daarnaast is er nog een tweede trapopgang vanuit de stallingsgarage bij de voetgangersentree.

Het appartement heeft een open woonkamer en -keuken, een badkamer met toilet, douche, wastafel en wasmachine en -droger aansluiting en een techniekkast. De slaapkamer biedt tevens de toegang tot de loggia. De loggia ligt aan het gezellige binnenplein, op het noordoosten.

Onder het project bevindt zich de stallingsgarage alwaar voor elk appartement een eigen parkeerplaats voor de auto en een berging is. Daarnaast treft u in de stallingsgarage nog diverse fietsparkeerplaatsen aan.

Het binnenplein is de plek waar buren elkaar kunnen ontmoeten. Deze wordt groen ingericht. Op dit binnenplein zullen een aantal parkeerplaatsen voor bezoekers worden gemaakt, daarnaast komt hier een laadvoorziening waar bewoners hun elektrische auto kunnen laden. Tot slot is hier ook een parkeerplaats voor minder validen.

Kenmerken

Overdracht

Datum laatste wijziging 2023-05-31 10:36:28
Status Onder optie
Prijs Koopsom € 249.900 v.o.n.

Bouw

Energielabel A+++
Bouwnummer 215
Vervaldatum energielabel 2022-12-31

Locatie

Plaats Soest
Postcode 3768 EH

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Op afgesloten terrein

Oppervlakte en ligging

Oppervlakte 36 m2
Inhoud 93 m3
Gebouwgebonden buitenruimte 3 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 1

Tuin

Type Geen tuin

Interesse?

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Meer weten over een nieuwbouwproject? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op