Rijwoning

Beschikbaar

€ 500.000 tot € 660.000

Omschrijving

De pre-sale van de woningen in O-kade is gestart! Vanaf nu kun je inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur. Inschrijven kan tot dinsdag 25 juni 10:00 uur. Daarna worden de woningen toegewezen.

Wonen rondom 2 hofjes
Het project bestaat uit 2 hofjes. Hof 1 bestaat uit 20 appartementen aan de Oosterhamrikkade, 5 rijwoningen en 6 sociale huurwoningen in een autoluw straatje. Het hofje wordt groen ingericht. Hof 2 bestaat uit 38 appartementen aan de Oosterhamrikkade, 5 rijwoningen in een autoluw straatje en 5 rijwoningen op het parkeerdek. Op de begane grond bevindt zich de parkeergarage. Het parkeerdek wordt groen ingericht en fietsen kunnen op de begane grond van de appartementen gebouwen worden gestald. De appartementen met een woonoppervlakte van meer dan 90 m2 hebben een eigen parkeerplaats in hof 2.

Fraaie architectuur
Architect Bastiaan Jongerius geeft met zijn prachtige architectuur een passende invulling aan deze historische plek. In de jaren 20 is gestart met het graven van het Oosterhamrikkanaal als verbindingskanaal vanuit de binnenstad naar het Van Starkenborghkanaal. De rijke handel en industrie langs het kanaal is grotendeels verdwenen, maar de levendige sfeer op het water en langs de kades wordt nieuw leven ingeblazen door de realisatie van woningbouw, onder andere dus ook door het fraaie project O-kade.

Aan de rand van het centrum van Groningen, tegen het bruisende Ebbingekwartier aan, ligt langs het water van de Oosterhamrikkade de nieuwbouwlocatie O-kade. Nu al kun je er heerlijk vertoeven, lekker zwemmen of gezellig eten. Straks komt daar comfortabel en duurzaam wonen bij. Heerlijk wonen rondom een hofje, dichtbij de stad met haar talrijke voorzieningen. Met scholen, parken, supermarkt en uitvalswegen letterlijk om de hoek.

Langs de kade ligt een ecologische zone en het schoonste zwemwater van Groningen. Vanaf de kade kijk je linea recta de stad in. Na een kwartier lopen sta je onder de Martinitoren en vind je de Grote Markt. Ook een plek met een lang en glorieus verleden, maar vooral uitkijkend op een mooie toekomst, net als O-kade.

Kenmerken

Algemeen

Inhoud 335 m3
Woonoppervlakte 108 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 500.000 tot € 660.000 v.o.n.

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op