Naasteburen

Zwolle

Beschikbaar

vanaf: 168 m2

Omschrijving

DE PRE-SALE IS GESTART
Inschrijven mogelijk tot maandag 15 juli 09:00 uur

Na de succesvolle ontwikkeling en verkoop van de deelprojecten Besterburen, Fijneburen en Leukeburen laten wij je graag kennis maken met de nieuwste projecten Goedeburen en Naasteburen in De Tippe. Het is vanaf nu mogelijk om in te schrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur!

Nieuwbouw in De Tippe
Een wijk voor het leven!
De Tippe is de nieuwste wijk aan de westkant van Stadshagen, vlak naast Westenholte en dicht bij het station. Hier wil je nooit meer weg! De Tippe wordt namelijk voor alle leeftijden. Van starter tot senior. Van rijwoning met een kindvriendelijk binnengebied tot vrijstaande woning en tweekapper met tuin en levensloopbestendige woning met een slaapkamer op de begane grond.

Groen en stad
In deze wijk woon je in een groene, duurzame buurt, maar ben je nooit ver van de stad. Met de trein sta je in 4 minuten op het centraal station en het winkelcentrum van Stadshagen is maar 5 minuten fietsen. In de directe omgeving kan je heerlijk wandelen of fietsen in de Mastenbroekenpolder of de uiterwaarden van de IJssel.

Klaar voor de toekomst
We maken een fijne leefomgeving met aandacht voor klimaat en duurzaamheid. Alle woningen zijn energieneutraal. In de omgeving is veel ruimte om te bewegen en te sporten. De fiets is in de Tippe het belangrijkste vervoermiddel – gezond én leuk!

Nieuwbouw in Naasteburen– De Tippe
Naasteburen bestaat uit twee kleinschalige en duurzame wooneilanden in de Tippe met 14 woningen. Op één eiland staan vier vrijstaande woningen, op het andere eiland komen 10 twee-onder-een kapwoningen. Alle tuinen liggen aan water. Hier geen schuttingen, maar mooie beuken- en hederahagen als erfafscheiding. Dat geeft de buurt een chique, verzorgde en groene uitstraling

Indien vragen kun je contact opnemen met Jouw Nieuwe Huis makelaars: Tel: 085- 060 18 55
Voor meer informatie over o.a de ligging en specificaties van deze woningen verwijzen we je graag naar de projectsite welke je onderaan deze pagina kunt vinden.

Kenmerken

Algemeen

Start bouw 2025-07-01
Start verkoop 2024-11-01
Inhoud vanaf 453 m3
Inhoud tot 475 m3
Woonoppervlakte vanaf 168 m2
Woonoppervlakte tot 176 m2
Status Beschikbaar
Prijs

Adres

Postcode 8044 BB
Plaats Zwolle

Fotos

Woningtypen

Interesse?

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Meer weten over een nieuwbouwproject? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op