Semi-bungalows (bouwnr. 25)

Nijmegen

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

Semi-bungalow A
Bouwnummer 21
Deze fraai semibungalow met slaapkamer, woonkamer en badkamer op de begane grond, ligt op de hoek van een rijtje van vijf. Wat de woning direct bijzonder maakt is de extra ruimte op de eerste verdieping. Daardoor heb je maar liefst drie slaapkamers. Maar je kunt de kamers natuurlijk ook gebruiken als werkkamer, hobbykamer of logeerkamer; aan jou de keus. Veel hout, grote raampartijen en een grote tuin op het zuidwesten maken van deze toekomstbestendige woning een heerlijk thuis voor de rest van je leven.

Semi-bungalow B
Bouwnummer 22, 23, 24 en 25
Hier hoef je nooit meer weg! Deze vier levensbestendige woningen hebben naast een ruime woonkamer en open keuken namelijk ook een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De ruimte op deze verdieping is royaal en er is zelfs een twee toilet. Op de eerste verdieping vind je de tweede slaapkamer met grote raampartijen, die goed te gebruiken is als werk- of logeerkamer. Parkeren doe je achter je woning onder de houten pergola. Je tuin ligt op het zuidwesten en je woning ligt midden in het buurtje, omgeven door veel groen.

Kenmerken

Overdracht

Datum laatste wijziging 2023-07-13 15:23:41
Status Verkocht

Bouw

Energielabel A+++
Bouwnummer 25
Vervaldatum energielabel 2032-12-31

Locatie

Plaats Nijmegen
Postcode 6663

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 126 m2
Inhoud 410 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 2

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin

Interesse?

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Meer weten over een nieuwbouwproject? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op