Levensloop bestendige Semi-bungalow (bouwnr. 8)

Hasselt

Verkocht

ca. 125 m2

Verkocht

Omschrijving

Zeer flexibel indeelbare semi-bungalow met extra ruimte op de begane grond. Dit biedt de mogelijkheid voor bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Dit wordt gecombineerd met voldoende ruimte op de verdieping. Daarnaast wordt de optie geboden om één of twee slaapkamers en de badkamer op de verdieping te plaatsen. De extra ruimte op de begane grond is dan buitengewoon geschikt om een werkkamer en/of een bijkeuken op de begane grond te creëren.

Uiteraard is deze woning voorzien van zonnepanelen en luchtwarmtepomp. De woning is natuurlijk gasloos en zelfs energieneutraal. De woning wordt verwarmd middels vloerverwarming op de begane grond. De woning wordt opgeleverd inclusief badkamer en toilet, met sanitair van het A-merk Villeroy&Boch. De douche en kranen zijn van HansGrohe. Daarnaast wordt er een groot scala van (meer en minderwerk) opties geboden, om van je huis je thuis te maken. De woning wordt exclusief keuken geleverd.

Buitengewoon geschikt voor nu maar ook voor de toekomst. Vanwege deze flexibiliteit ideaal voor minder-validen en voor jong en oud(eren) en voor alle levensfasen. En niet te vergeten: voorlopig geen onderhoud aan je nieuwbouwwoning, dus alle tijd om te genieten van de woning en de fijne tuin!

Kenmerken

Overdracht

Datum laatste wijziging 2023-05-24 10:55:00
Status Verkocht

Bouw

Energielabel A+++
Bouwnummer 8
Vervaldatum energielabel 2032-12-31

Locatie

Plaats Hasselt
Postcode 8061

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Oppervlakte 125 m2
Inhoud 497 m3
Externe buitenruimte 9 m2
Tuinoppervlakte 45 m2

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin
Ligging Zuid
Breedte 900
Lengte 500
Oppervlakte 45 m2

Fotos

Interesse?

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Meer weten over een nieuwbouwproject? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op