Levensloop bestendige Semi-bungalow

Beschikbaar

vanaf: 124 m2

€ 455.000 tot € 515.000

Omschrijving

Wonen in Hasselt betekent wonen in een karakteristieke Hanzestad aan het Zwarte Water, die grenst aan het natuur-, vaar- en recreatiegebied van de Kop van Overijssel. Het nieuwe project ‘Langs de Weiden’ heeft een landelijk en dorps karakter. Kortom, fraai en landelijk wonen, maar wel op een steenworp afstand van grote steden als Zwolle, Kampen en Meppel.

Het nieuwbouw project ‘Langs de Weiden’ is onderdeel van de nieuwe wijk ‘Hasselt over de Weede’. VanWonen ontwikkelt hier 42 woningen in verschillende fasen.
Bijzonder voor dit project zijn ook de zeer flexibel indeelbare woningen met een extra ruimte op de begane grond. Dit biedt de mogelijkheid voor bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer of een werkkamer met bijkeuken op de begane grond. Dit wordt gecombineerd met voldoende ruimte op de verdieping. Buitengewoon geschikt voor nu maar ook voor de toekomst. Vanwege deze flexibiliteit ideaal voor minder-validen en voor jong en oud(eren).

In de eerste fase worden 6 van deze flexibel indeelbare woningen gebouwd, 4 hoekwoningen en 7 tussenwoningen.

Kenmerken

Algemeen

Inhoud vanaf 340 m3
Inhoud tot 513 m3
Woonoppervlakte vanaf 124 m2
Woonoppervlakte tot 130 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 455.000 tot € 515.000 v.o.n.

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op