Johannes Geusendamstraat 14

Enschede

Verhuurd

Verhuurd

Omschrijving

Huren in het Janninkkwartier: groen, hoog en stedelijk wonen.

Stel je voor: een heerlijk ruime woning, bestaande uit 3 of 4 woonlagen en een woonoppervlak van ca. 140-170 m².

Deze ruime stadswoningen worden ook nog eens gasloos en energieneutraal gebouwd. Ze worden aangesloten op het warmtenet en uitgevoerd met o.a. vegetatiedak, zonnepanelen en vloerverwarming. Dat is met recht groen, luxe en stedelijk wonen!

Iedere woning heeft een eigen buitenruimte en een eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Daarnaast biedt het binnenterrein ruimte voor ontmoeten en ontspannen in de gezamenlijke binnentuin.

Kortom: Huren in Janninkkwartier betekent royaal en zorgeloos wonen in een energie neutrale, toekomstbestendige woning in het centrum van de historische textielstad Enschede!

Deze energie neutrale tussenwoning (opgeleverd in 2021) aan de Johannes Geusendamstraat 14 (gelegen langs de Zuiderval en de Getfertsingel) is te huur vanaf 1 augustus 2023. De huurprijs is € 1.625,- per maand. De woonoppervlakte is ca. 139 m2.

Deze prachtige woning heeft een speelse indeling:
Begane grond: vanaf het straatniveau ga je een klein trapje op naar een terrasje bij de voordeur. Via de voordeur kom je op een plateau, waar je met een paar treden omlaag de enorme woonkeuken in stapt. Deze woonkeuken is met ca. 30 m² niet alleen heel ruim, het voorste gedeelte is door een royale vide een hoge open ruimte. Met recht bijzonder wonen!

Wanneer je vanaf het parkeerterrein en de achtertuin de woning binnenkomt, is er eerst een hal met toilet en ga je van daaruit de woonkeuken binnen.

Eerste verdieping: vanaf het plateau bij de voordeur gaat een trap naar de eerste verdieping, die volledig te gebruiken is als woonkamer.

Tweede verdieping: vanuit de woonkamer gaat een trap naar de tweede verdieping. Hier zijn twee slaapkamers en een badkamer.

Derde verdieping: deze verdieping biedt een slaapkamer en een technische ruimte.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding Per datum
Datum laatste wijziging 2023-09-14 08:44:00
Status Verhuurd

Bouw

Isolatievormen Volledig geisoleerd
Energielabel A+
Vervaldatum energielabel 2031-12-31

Locatie

Plaats Enschede
Postcode 7513 GL
Ligging In centrum, In woonwijk

Uitrusting

Soorten warm water Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 139 m2
Externe bergruimte 5
Inhoud 350 m3
Tuinoppervlakte 9 m2

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Tuin

Type Achtertuin
Ligging West
Breedte 300
Lengte 300

Interesse?

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Meer weten over een nieuwbouwproject? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op