Hart van de Waalsprong – Hosta & Iberis

Nijmegen

Verkocht

vanaf: 121 m2

Verkocht

Omschrijving

Dit project is uitverkocht.

De woningen in Hart van de Waalsprong zijn nu in verkoop! In de deelgebieden Hosta en Iberis worden in totaal 69 nieuwbouwwoningen gerealiseerd, variërend in grootte van circa 121 m2 tot 194 m2 woonoppervlakte. Van Singelvilla met erker en vide tot een royale tussenwoning met maar liefst vier slaapkamers.

Heb je bijzondere wensen? Dan is er altijd wel een variant die bij jouw persoonlijke woonwensen past. Bijzonder is dat elke woning verkocht wordt met een parkeerplaats die voorbereid is op het mogelijk laden van de elektrische auto.

Ligging: Hart van de Waalsprong in Nijmegen is volop in ontwikkeling. Het eerste energieneutrale winkelcentrum is in aanbouw en straks woon je hier om de hoek van een gezellig stadsplein met leuke winkels en horecagelegenheden. Ondertussen wordt ook al gewerkt aan een nieuw gevarieerd aanbod dat zeker duurzaam, comfortabel en energiezuinig genoemd mag worden. In een groene omgeving waar veel aandacht is voor flora en fauna en in de nabijheid van de uiterwaarden, de Waal en het oude stadscentrum van Nijmegen.

Kenmerken

Algemeen

Inhoud vanaf 560 m3
Inhoud tot 781 m3
Woonoppervlakte vanaf 121 m2
Woonoppervlakte tot 194 m2
Status Verkocht

Adres

Postcode 6663
Plaats Nijmegen

Videos

Woningtypen

Hart van de Waalsprong – Hosta & Iberis / Herenhuis

Verkocht

147 m2 wonen

Verkocht

Hart van de Waalsprong – Hosta & Iberis / Stadswoning

Verkocht

157 tot 166 m2 wonen

Verkocht

Hart van de Waalsprong – Hosta & Iberis / Singelvilla

Verkocht

154 tot 194 m2 wonen

Verkocht

Interesse?

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Meer weten over een nieuwbouwproject? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op